A CSEMŐI JOBBIK a JOBBIK Csemőért

A JOBBIK MEGOLDÁS ! Csemő jobbá élhetőbbé tétele !

WASS ALBERT

Nevét kapta az Urbán Pál utca. Az ünnepélyes utcanév avatással egyidőben Wass Albert emlékmű avatására is sor kerűlt.

Színvonalas fellépők résztvételével. : Varga B. Tamás , Szebeni Szilvia, Bognár Jozsef,

Beszédet mondott : Gáspár János , Mátrai Zoltán.

Az avatási szertartást ifj. Hegedűs Lóránt a Nemzet Lelkésze celebrálta.

Sokan gyültek össze ezen a nevezetes napon így vált igazán emlékezetessé ez a hazánkban  egyedülálló ünnepség !

Az ünnepélyes utcanév és emlékmű avatása képekben :

feb._013.jpg feb._018.jpgfeb._019.jpgfeb._015.jpg

feb._029.jpg

Sokan voltunk !!

feb._027.jpg           A fellépők  :

feb._033.jpgfeb._047.jpgfeb._055.jpgfeb._054.jpgfeb._031.jpgfeb._040.jpgfeb._039.jpgfeb._165.jpgfeb._036.jpgfeb._164.jpgIfeb._039.jpg

Az emlékmű   :                    feb._147.jpg

feb._151.jpg

Köszönjük az alkotóknak a fellépőknek és mindenkinek aki tevékenyen részt vett az emlékmű készítésében és az esemény szervezésben .

"Nekünk magyaroknak valóságos nemzeti betegségünk a sok beszéd, melynek csak egy ellenszere van: a tett."

(Gróf Klebelsberg Kuno)

"Mindnyájunk közös szent célja: Magyarország felszabadítása."

(Horthy Miklós)

Hitvallásunk

Hiszek az egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek, minden láthatónak és láthatatlannak Teremtőjében. Hiszek az egy Úrban: Jézus Krisztusban, Isten egyszülött Fiában, aki az Atyától született az idő kezdete előtt. Isten az Istentől, Világosság a Világosságtól, valóságos Isten a valóságos Istentől. Született, de nem teremtmény: az Atyával egylényegű, és minden általa lett. Értünk, emberekért, a mi üdvösségünkért leszállott a mennyből. Megtestesült a Szentlélek erejéből Szűz Máriától, és emberré lett. Poncius Pilátus alatt értünk keresztre feszítették, kínhalált szenvedett, és eltemették. Harmadnapra föltámadott az Írások szerint, fölment a mennybe, ott ül az Atyának jobbján, de újra eljön dicsőségben, ítélni élőket és holtakat, és országának nem lesz vége. Hiszek a Szentlélekben, Urunkban és éltetőnkben, aki az Atyától és a Fiútól származik. Akit épp úgy imádunk és dicsőítünk, mint az Atyát és a Fiút. Ő szólt a próféták szavával. Hiszek az egy, szent, katolikus és apostoli Anyaszentegyházban, vallom az egy keresztséget a bűnök bocsánatára, várom a holtak föltámadását és az eljövendő örök életet. Ámen.

Legfőbb imádságunk

Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen.

angyalos_cimer.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 4
Heti: 41
Havi: 157
Össz.: 84 518

Látogatottság növelés
Oldal: Emlékmű és utcanév avatás
A CSEMŐI JOBBIK a JOBBIK Csemőért - © 2008 - 2024 - csemoi-jobbik.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »